Video Sources 29 Views

  • netu.tv waaw.tv
Baby Driver

Baby Driver

Jun 28, 2017 UK, USA 113 Min. R
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Baby Driver

Acesta e Baby (Ansel Elgort), un şofer cu figură inocentă, care conduce maşina cu care trebuie să scape infractorii după comiterea jafurilor. El are un fler teribil şi se ajută înfigându-şi bine căştile în urechi, ca să audă mai bine muzica lui favorită. Şi asta pentru că şi-a acordat rutele de fugă după ritmul si lungimea pieselor muzicale de pe iPod, care-i răsună în căşti dirijându-l la secundă cum să ia curbele, când să schimbe vitezele şi când să execute manevrele de evitare, care-i bagă în sperieţi pe pasagerii săi.
Aceste trăsături fac din Baby Driver atât o combinaţie ucigătoare de viteză şi muzică, cât şi cea mai modernă sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action – thriller ca nimeni altul.
Baby lucrează pentru Doc (Kevin Spacey), şeful unei bande care dă numeroase spargeri la bănci, pe timp de zi, bazându-se pe iscusinţa lui Baby la volan. Oamenii de încredere ai lui Doc sunt Buddy, un fost dealer de pe Wall Street, devenit infractor (Jon Hamm), mai tânărul partener la rele al lui Buddy, Darling (Eiza Gonzalez), şi Bats, un pistolar impulsiv (Jamie Foxx), care e suspicios faţă de Baby – punându-i la îndoială atât fidelitatea cât şi aptitudinile de şofer. Toate acestea au început să creeze o fisură periculoasă în bunul mers al operaţiunii.

Baby Driver
Baby Driver
Baby Driver
Baby Driver
Baby Driver
Baby Driver
Baby Driver
Baby Driver
Baby Driver
Baby Driver
Original title Baby Driver
IMDb Rating 7.7 288,600 votes
TMDb Rating 7.4 votes

Similar titles

Undisputed 1
Black Panther
Logan
Boyka: Undisputed IV
Maze Runner: The Death Cure
Avengers: Infinity War
Game Over, Man!
Deadpool 2
The Fate of the Furious
Death Wish
Death Race 4: Beyond Anarchy
Miss Bala

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website