The Vampire Diaries Sezonul 1

Sep 10, 2009
Your rating: 0
0 0 votes

Toate Episoadele din The Vampire Diaries Sezonul 1 Serial Online Subtitrat in romana, Vezi rosub Jurnalele Vampirilor cu subtitrare in romana.

Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceul în care studiază, a avut parte în urmă cu 4 luni de o mare tragedie: părinții ei au murit într-un accident de avion. Astfel, aceasta, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă față imensei pierderi. Anul școlar tocmai a început. Elena, împreună cu prietenele ei, este fascinată de prezența unui nou elev, tânăr, misterios și carismatic, pe nume Stefan. Cei doi tineri au început deja să vorbească și nici să-și facă ochi dulci nu se sfiesc. Ceea ce nu știe Elena este că Stefan este de fapt un vampir în vârstă de 200 de ani. Chiar dacă este vampir, Stefan încearcă să-și ascundă instinctele. Stefan are un frate , pe nume Damon care, față de Stefan, își continuă viața de vampir, rănind oameni și încercând chiar s-o ucidă pe Elena. Acesta fiind punctul de pornire al unei rivalități atroce între cei doi frați. Serialul The Vampire Diaries este o adaptare a unei serii de cărți publicate în 1991.

Ca şi Bella din seria Twilight, Elena încearcă să facă faţă situaţiilor tot mai complicate chinuindu-se să ia deciziile cele mai bune pentru cei din jur, chiar dacă asta o pune adesea în pericol. Protagonista, personajele secundare (ai vânători de vampiri, taţi care nu acceptă transformarea fiicelor sale, iubiţi în stare să ia decizii extreme când îşi dau seama că sunt un pericol pentru cei dragi), suspansul şi violenţa fac serialul atractiv şi pentru telespectatori, The Vampire Diaries primind note bune şi de la publicul masculin, gata oricând să denigreze producţii asemănătoare.

The Vampire Diaries Sezonul 1

Dacă nu ai văzut The Vampire Diaries până acum, poate e o idee să-l încerci, dar te avertizăm: dacă te prinde, vei urmări cele 66 de episoade de câte 40 de minute pe nerăsuflate, ceea ce are toate şansele să-ţi dea programul peste cap!

The Vampire Diaries Sezonul 1

Episodes

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website